Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Παπανδρέου εκβιάζει. Μόνο γι’ αυτό έκανε τη συνέντευξη. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! σε λίγες γραμμές θα διαβάστε την αλήθεια.


Θα διαβάστε και θα δείτε 1 εκατομμύριο αναλύσεις για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Έχουμε το θράσος να ισχυριστούμε ότι παρουσιάζουμε μια από τις πλέον ορθές. Εσείς θα κρίνετε, τα σχόλια είναι ανοικτά για πάσης φύσεως κριτική. Παλιά λέγανε : η ταν η επι τας , μολών λαβε, Καραμανλής ή Τανκς κλπ … Η κατάπτωση ; ΠασοκοΚαλικρατούμενοι ή το χάος, Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Είναι εμφανής ο εκπεσμός των αξιών :



1) Εκβιασμός : Ρητώς δηλώνει μέσα στη πολυλογία του ότι θα προσφύγει στις κάλπες αν δεν του αρέσει το αποτέλεσμα ! Είναι εμφανές. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποίες είναι οι άλλες παράμετροι που θα τον αναγκάσουν να κατέβει σε εκλογές πλην του αποτελέσματος, ΔΕΝ απάντησε καθόλου !
Παλιά στη σάτιρα του ο Χάρυ Κλύν έλεγε : «Καλή η ερώτηση σας προχωρήστε στην επόμενη». Στη συγκεκριμένη ερώτηση κάτι τέτοιο έκανε και Χθες !

2) Ακατανόητος : Πράσινες αναπτύξεις και ποτέ ευθύς. Πάμε έως τώρα σχεδόν τέλεια ισχυρίζεται, αλλά να δεν μας ψηφίσετε, υπαινίσσεται, «γαια πυρί μειχθήτω». Τα υπόλοιπα ; Ήξεις αφίξεις. Αν πάμε καλά θα πάμε καλά, αν δεν πάμε καλά δε θα πάμε καλά. Αναλυτικότατος … Είπε τίποτα το ποιο συγκεκριμένο ;

Το μόνο συγκεκριμένο που είπε ήταν πως μερικοί ποντάρουν στη χρεωκοπία της Ελλάδος και άλλοι όχι.


Αφού το ξέρει αυτό, τι καθόταν πέρυσι και ψευδομπλόφαρε με τα πιστόλια στα τραπέζια με αποτέλεσμα το επιτόκιο δανεισμού της χώρας μας από 3% να εκτοξευθεί στο 10%. ; Αυτό ήταν κάτι σαν χαριστική βολή στην Ελλάδα.


Λίγοι θα το γράψουν όμως, αν και αποδεδειγμένα είναι απτή απόδειξη άθλιας και καταστροφικής πολιτικής.



3) Λαθρομετανάστευση : Κατ αρχάς ταύτισε την έννοια Λαθρομετανάστης – Πρόσφυγας. Είναι αίσχος για ένα Πρωθυπουργό να μη γνωρίζει ή να κάνει πως δεν γνωρίζει Ελληνικά. Πρόσφυγας είναι αυτός που εξαναγκάζεται να φύγει από τη χώρα του και λαθρομετανάστης είναι ο παράνομος μετανάστης . Αυτά τα ταύτισε λεκτικά. Φαντασθείτε τη συνέχεια….

4) Πέρυσι έλεγε πως θα ρίξει τη κυβέρνηση της ΝΔ επειδή δε θα ψηφίσει Παπούλια, και όταν εκλεγεί αυτός θα ψηφίσει Παπούλια. Τώρα ξαναβάζει το πιστόλι στο τραπέζι και λεει ότι «θα με ρίξω» αν δεν ψηφίσετε τους ΠασοκοΚαλικρατούμενους μου.


Υπάρχουν απειλές επικίνδυνες και απειλές μπλόφας. Η απειλή για Παπούλια ήταν Υλοποιήσιμη (ενώ το πιστόλι στο τραπέζι ως απειλή στην Ευρώπη προβοκατόρικο ανέκδοτο απειλής). Φυγόμαχο είπε τη ΝΔ έστω κι αν ο τότε (ίσως μετριότατος) Πρωθυπουργός έλεγε έρχονται δύσκολες μέρες ( αυτός έλεγε λεφτά υπάρχουν ). Λίγοι ή κανείς αυτό δε θα το θυμηθούν:

Γιατί Ο Καραμανλής τότε είχε 150 + 1 βουλευτές και κατηγορήθηκε φυγόμαχος
;

Αυτός με τούτα που λεει με κοντά 170 βουλευτές, πως θα κατηγορήσει - χαρακτηρίσει τον εαυτό του με τους ψευδο –εκβιασμούς του – μπλόφες - ότι ενδέχεται να κάνει πρώιμες εκλογές ;

Θα θίξει κανείς αυτό το θέμα – παραλληλισμού ;

Τώρα πάλι ψευδομπλοφάρει. Οι Ευρωπαίοι το κατάλαβαν. Εσείς ;

Αυτά τα συνοπτικά και ολίγα. Δείτε – Διαβάστε τώρα τους κάθε λογής κ. Πρετεντέρηδες να μάθετε δήθεν περισσότερα…


Ανάλυση : Team apopsis.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.