Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Τα «πράσινα» Παραμύθια της Χαλιμάς και η γενοκτονία των Ελλήνων.

Η Χαλιμά είχε ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν είχε καλό «εκδότη» για τα παραμύθια της. Δεν το έλυσε ποτέ γι’αυτό και παρέμεινε «παραμυθατζού» στην Ιστορία. Η «Πράσινη Χαλιμά» και καλό εκδότη σήμερα έχει αλλά και τους προπαγανδιστές της. Η σύγχρονη «Πράσινη Χαλιμά» κυβερνά σήμερα την Ελλάδα. Και η σύγχρονη «πράσινη Χαλιμά» θα περάσει όμως στη Ιστορία κάποτε ως «παραμυθατζού». Η διαφορά ; Η σύγχρονη «πράσινη Χαλιμά» έως τότε θα έχει καταφέρει να αφανίσει ένα έθνος, ένα κράτος, και μια χώρα. Πως θα γίνει αυτό ; Διαβάστε παρακάτω το άρθρο. Είναι προεκλογικές προπαγανδιστικές ρητορείες λόγω Δημοτικών εκλογών. Στη πράξη τίποτε δε θα γίνει, ή θα γίνουν τόσα όσα χρειάζεται για να πει κανείς ότι τίποτα σχεδόν δεν έγινε, και η «πράσινη Χαλιμά» έκανε την Ελλάδα το πραγματικό παραμύθι της Ιστορίας για το μελλοντικό Ιστορικό. Είδατε τι κάνει ο καλός εκδότης – προπαγανδιστής ; Μέχρι και γενοκτονία….

Θέλετε και παράδειγμα ; Υφυπουργός της «πράσινης χαλιμάς» : «Δραστική λύση για μας, είναι η προσπάθεια για διαφύλαξη των συνόρων μας με ενεργοποίηση της Ε.Ε., η επανενεργοποίηση των μνημονίων επανεισδοχής των μεταναστών και η απόκτηση σύγχρονων υποδομών φιλοξενίας των ανθρώπων αυτών.»

Κύριε είστε Έλληνας Υφυπουργός. Καλή είναι και η «βοήθεια» από την Ε.Ε. Εσείς όμως τι κάνετε για τη πατρίδα σας κύριε ; Πνίγεται η Ελλάδα και αντί να της δώσεις ένα χεράκι να πιαστεί (που το οφείλεις πολιτικέ ταγέ ) και να σωθεί, εσύ φωνάζεις: «ενα γιατρό ενα γιατρό»... Και λιποτακτείς – ολιγόψυχείς, ως ολίγιστος πολιτικός ; Λάθος !!! Αν ΕΣΥ δε πολεμήσεις για να σώσεις τη χώρα. έναν νεκροθάφτη πρέπει να φωνάξεις. Και τον φώναξες. Το ΔΝΤ ! Τώρα φωνάζεις την Ε.Ε. . Κράχτες – τελάληδες για «βοήθεια» είσαστε εσείς, ή Υπουργοί ;


Διαβάστε όλο το άρθρο :


«Συζήτηση στη Βουλή.

Αυστηρές κυρώσεις στους ιδιοκτήτες που στεγάζουν μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών

Την αυστηροποίηση των κυρώσεων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που στεγάζουν υπέρμετρο αριθμό μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας εξετάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς το πρόβλημα υγιεινής που παρουσιάζεται στους χώρους αυτούς είναι μεγάλο. «Τα αίτια του προβλήματος, είναι η αθρόα έλευση μεταναστών που δεν μπορεί η χώρα να αφομοιώσει», τονίζει ο υφυπουργός, κ. Μ. Οθωνας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Αθανάσιος Πλεύρη.

Παράλληλα, ο κ. Οθωνας καταλόγισε στην δημοτική αστυνομία της Αθήνας πλημμελή κινητοποίηση για την πάταξη του παραεμπορίου, εξήρε την ενεργοποίηση των κατοίκων για την διευθέτηση των προβλημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας και παραδέχθηκε πως θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των ποινών για τους εκμισθωτές των ακινήτων, σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Πλεύρη, ο κ. Οθωνας αναγνώρισε το «πολύ σοβαρό πρόβλημα» της συσσώρευσης υπέρμετρου αριθμού μεταναστών σε διαμερίσματα, για το οποίο «δεν υπάρχουν περιθώρια άλλων αναβολών και συμβιβασμών, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα σχέδιο εφαρμοσμένης πολιτικής στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν συγκεκριμένες γωνιές της Αθήνας».

Ωστόσο, «οι παρενέργειές του χρειάζονται συνδυασμό δράσεων και θα ήταν λάθος να εστιαστεί κανείς στην διαχείριση του προβλήματος και όχι στη λύση του». Τα αίτια δε, του προβλήματος, είναι «η αθρόα έλευση μεταναστών που δεν μπορεί η χώρα να αφομοιώσει».

Στις επισημάνσεις του κ.Πλεύρη, πως οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που στεγάζουν τους μετανάστες, φέρουν μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση της υγιεινής τους, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπενθύμισε πως «κυρώσεις για τους εκμισθωτές υπάρχουν και προβλέπονται στον νόμο περί αλλοδαπών».

«Η νομοθεσία προβλέπει ποινές για την παραβίαση του νόμου. Αν κατάλαβα καλά, εισηγείστε αυστηροποίησή τους. Είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί, σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης» ανέφερε ο υφυπουργός.

«Εισηγούμαι την εφαρμογή των κυρώσεων» απάντησε ο Αθ.Πλεύρης. «Υπάρχει πρόβλεψη που δεν εφαρμόζεται. Οι υπηρεσίες πηγαίνουν, αλλά καταλήγουμε στις διαπιστώσεις. Και ενώ ζούμε το πρόβλημα, δεν βλέπουμε να πηγαίνουμε δραστικά στη λύση του. Εκτός κι αν είναι λύση να ανακατασκευάσουμε όλα τα εγκαταλελειμμένα κτίρια του δήμου και της νομαρχίας, όπως εισηγείται ο κ.Καμίνης - και να γεμίσει η Αθήνα με ένα εκατομμύριο μετανάστες που θα λένε «ωραία! - μας παρέχουν και δωρεάν στέγη!».

«Χρειάζεται αποσυμφόρηση των οικιών, επαναπροώθηση και μέχρι τότε, σε καμία περίπτωση να μην κυκλοφορούν οι μετανάστες ελεύθεροι στο κέντρο» υποστήριξε ο κ.Πλεύρης.

«Η αποσπασματική αναφορά σας προεκλογικών θέσεων ήταν ατυχής» απάντησε ο κ.Όθωνας. «Καταθέτω την δική μας διαφωνία στην αποσύνδεση του προβλήματος από το ευρύτερο φαινόμενο των μεταναστευτικών ροών, που απλώς θα μετακόμιζε το πρόβλημα από την μια περιοχή σε μιαν άλλη. Δραστική λύση για μας, είναι η προσπάθεια για διαφύλαξη των συνόρων μας με ενεργοποίηση της Ε.Ε., η επανενεργοποίηση των μνημονίων επανεισδοχής των μεταναστών και η απόκτηση σύγχρονων υποδομών φιλοξενίας των ανθρώπων αυτών. Μια λύση, που δεν μπορεί ωστόσο να είναι αυτόματης εφαρμογής»»

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=359124&dt=07/10/2010





Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους πολιτικούς ταγούς για να συνεχίσετε να χτίζετε Πανδοχεία υποδοχής και τζαμιά .

Συνεχίστε και να μαθαίνετε Τούρκικα στα παιδιά μας στη Θράκη. Ίσως έτσι επιβιώσουν κιόλας….



Η παρούσα ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη στον «Πλούταρχο»
Team apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.