Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Ακροδεξιοί ενεπλάκησαν με μετανάστες στον Α. Παντελεήμονα και επενέβησαν τα ματ !» Οι ειδήσεις σήμερα στο Alter ! Όλοι μας εδώ όμως γνωρίζουμε την αλήθεια !


Εκτός από τα ψέματα τους δημιουργούν και το οπλοστάσιο της λεκτικής ΑΠΑΤΗΣ : Τι σχέση έχει ένας κάτοικος του Α. Παντελεήμονα με ένα μέλος της Κου Κλουξ Κλάν ; Και όμως όταν είναι να χαρακτηριστούν από τα προπαγανδιστικά μέσα θα χαρακτηριστούν με το ίδιο ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ λεξιλόγιο ! Ρατσιστής και αυτός που του σφάζουν την οικογένεια, εξίσου ρατσιστής και εκείνος που καιει μαύρους ανθρώπους χωρίς καν λόγο ! Είναι αυτό το πράγμα λογικό ;:

Ο απλός κόσμος έχει πέσει θύμα μιας απίστευτης προπαγάνδας από αυτούς τους γνωστούς Δημαγωγούς.

Όταν μας βολεύει μια λέξη είναι σταθερή : Ρατσιστής και οι κάτοικοι του Α. Παντελεήμονα αλλά και οι ναζί !


ΟΛΟΙ στο ίδιο σακί !



Όταν δεν μας βολεύει μία έννοια ή μια λέξη την αλλάζουμε : Λαθρομετανάστης = μη νόμιμος Μετανάστης = Μετανάστης, μετά (ως δια μαγείας) πρόσφυγας με άσυλο και τέλος Έλληνας πολίτης !

Τα σωστά Ελληνικά είναι :


Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει ήδη πάρει διαστάσεις εισβολής μουσουλμανικού θεμελιωτισμού (φονταμενταλισμού) :


Η στρατηγική που ακολουθούν οι φονταµενταλιστές είναι καθαρά πολιτική και ΔΗΘΕΝ ακτιβιστική (πολιτικού «εθελοντισμού») .


Επιλέγουν ένα θέμα, το ανάγουν σε θέμα αιχμής και αγωνίζονται µε κάθε τρόπο να επιβάλουν την άποψή τους ως τη μόνη ορθή.


Αλλά και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, βολικό ή αρεστό καθυποβάλλεται στους «οπαδούς» η αίσθηση ότι αγωνίζονται για τις ιδέες τους !


Και έτσι συνέχεια πιέζουν για την υλοποίηση του !


Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε συσπείρωση.


Έτσι καθιστούν εντονότερα αισθητή την παρουσία τους.



Εάν αυξάνει συνέχεια το ποσοστό τους η επικράτηση τους είναι βέβαιη !



ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΔΕΚΤΑ», ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ «ΑΡΕΣΤΑ»

Χρέος μας είναι, τουλάχιστον σε όσους καταλαβαίνουν τη σημερινή πραγματικότητα, είναι πείσουμε τους «άπιστους Θωμάδες» για τη καταστροφή που υφιστάμεθα αλλά και να περιορίσουμε τους προδότες με τα μέσα που ΗΔΗ μας δίνει η ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του νόμου… ή… θα ακουστεί η κραυγή η πόλις εάλω.. και μετά σιγή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.