Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Παπανδρέου : Αρκετά με την φαυλότητα, αρκετά με την χώνεψη του μαζί τα φάγαμε. Ήρθε η ώρα που πρέπει συνέλθουμε …


Το διακύβευμα στις επόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές δεν είναι αν θα λάβετε ψήφο εμπιστοσύνης κατά τους προσφιλείς σας ψηφολόγους. Το ζήτημα είναι αν θα διατηρήσουμε την Ελληνικότητα, αξιοπρέπεια μας ως κράτος.


Εγκαταλείψατε επ' ολίγον τις πολυθρόνες σας που ούτως ή άλλως λετε ότι δεν σας ενδιαφέρουν και επισκεφτείτε ένα κτίριο στην πρώην σχολή Ευελπίδων. Εκεί θα συναντήσετε την ενάσκηση της Συνταγματικά προβλεπόμενης εξουσίας, της δικαστικής. Θα αντιληφθείτε ότι δεν διαφέρουμε πολύ από τους πρωταγωνιστές του ανέκδοτου με τους Πόντιους που αγόραζαν δύο πλυντήρια για να βάζουν πάνω την σκάφη και να πλένουν .


Αυτό θυμίζει η προσπάθεια σας να εκσυγχρονίσετε την χώρα .



Ας δείτε ότι μία υπόθεση της τακτικής διαδικασίας απαιτεί τρία χρόνια για να εισέλθει στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συναντήσει την αναβολή της για άλλα δύο ή τρία χρόνια μετά .Τουτέστιν ,σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΕΔΔΑ ήδη η απονομή της δικαιοσύνης στην Ελλάδα συνιστά παράβαση των διεθνών μας υποχρεώσεων που δεν είναι μόνο διεθνής αλλά και εσωτερικό δίκαιο πλέον.


Σχήμα οξύμωρο αλλά αληθές μολαταύτα .

Αν εισέλθουμε στον χώρο της οικονομίας, εκεί βρίσκουμε το σύγχρονο Τιτανικό. Εδώ ίσως όσα λιγότερο λέμε τόσο καλύτερο για τον τόπο.


Ο τομέας της υγείας πάντως φαίνεται ότι μας αντιπροσωπεύει .Ασθενεί όπως και η κοινωνία .Κρίμα ,κρίμα διότι προκύπτει κύριε Πρόεδρε ότι ή εσείς δεν είστε αυτό που ευαγγελίζεστε ή οι Έλληνες δεν θέλουν αυτό που ευαγγελίζεστε. Πάντως η παρούσα κατάσταση θα οδηγήσει την χώρα σε κοινωνική έκρηξη μεγάλων συνεπειών, Ιστορικών θα έλεγα .

Κύριε Πρόεδρε, αναλάβατε τις ευθύνες που σας αναλογούν ,συμπορευτείτε με την πραγματικότητα και εγκαταλείψατε την χώρα πριν εκείνη αποφασίσει να σας εγκαταλείψει.
Το νόημα είναι σαφές και άνευ ταχυδρόμου. Αρκετά με την φαυλότητα αρκετά με την χώνεψη του μαζί τα φάγαμε. Τώρα ήρθε η ώρα του μόνοι μας θα συνέλθουμε .

Προκηρύξετε, αν δεν μπλοφάρετε, άμεσα εκλογές ώστε να πάρετε εσείς το μήνυμα και εμείς την εταιρία μεταφοράς .

ένας ανώνυμος σκεπτόμενος .


από το… TEAM APOPSIS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.