Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο «Μαγιέλε» θα έρθει και σε μας ως Λαθρομετανάστης και «ερεθισμένος» ; α) Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τραγωδία β) ένα ανέκδοτο(;), γ) μια απορία και δ) ένα συμπέρασμα.



Α) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ :

Κυανόκρανοι του ΟΗΕ συνέλαβαν έναν (αυτό ;)αποκαλούμενο "Αντισυνταγματάρχη Μαγιέλε", επικεφαλής αντάρτικης ομάδας που έκαναν βιασμούς εκατοντάδων χωρικών στο Κονγκό. Τούτος με την «ομάδα» του επιτέθηκε στην πόλη Λουβούνγκι, και την κράτησε 4 μέρες βιάζοντας τουλάχιστον 300 γυναίκες και... όχι μόνο !

Οι αντάρτες, μαζί με μαχητές των Δημοκρατικών Δυνάμεων Απελευθέρωσης της Ρουάντας (FDLR) αρχικά είπαν ότι πήγαν "ειρηνικά" στην περιοχή και οι κάτοικοι ετοίμασαν τρόφιμα και μια "γιορτή" γι' αυτούς.

Κατόπιν όμως κατέλαβαν την πόλη και άρχισαν να βιάζουν παιδιά, γυναίκες νέες και ηλικιωμένες, και άνδρες.
Προφανώς η γιορτή ετράπη σε «πανηγύρι βιασμού» απο τους αυτόκλητους «απελευθερωτές»…

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις στις περιπτώσεις αυτές προσπαθούν να φτάσουν έγκαιρα μέσα σε 72 ώρες ώστε να δώσουν στις γυναίκες χάπια για την αποτροπή κυήσεων και να τους κάνουν εξετάσεις για ΑIDS !

Φανταστείτε πως ακόμη και η ειδική επιτετραμμένη του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία, Μάργκοτ Βάλστρoμ αποκάλεσε τη χώρα άτυπη "πρωτεύουσα των βιασμών" σε διεθνές επίπεδο.


Β) ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΥΡΙΟΙ :
Σε ένα μπάρ σε μια «απομακρυσμένη περιοχή» στο μέλλον κάθονται και πίνουν το ποτό τους αμέριμνα κάπου 20 θαμώνες. Μέσα στην ησυχία ακούγονται βήματα και βογκητά σπαραχτικότατα. Ανοίγει η πόρτα και ένας καταματωμένος ανθρωπάκος από τη μέση και κάτω προσπαθεί να τους φωνάξει ξεψυχισμένα : «Πάρτε δρόμο γρήγορα έρχεται κι’ εδώ ο «Αντισυνταγματάρχης Μαγιέλε». Αμέσως μετά ξεψυχά τελείως …

Οι θαμώνες σα να μη τρέχει τίποτε συνεχίζουν να πίνουν αμέριμνοι τα ποτά τους …

Σε λίγο όμως το σκηνικό επαναλαμβάνεται : Ένας άλλος ανθρωπάκος με ακατάσχετη αιμορραγία στα σκέλια του σωριάζεται νεκρός αφού πρώτα προλάβει και φωνάξει : «Πάρτε δρόμο γρήγορα έρχεται κι’ εδώ ο «Αντισυνταγματάρχης Μαγιέλε»…

Οι θαμώνες σα να μη τρέχει τίποτε συνεχίζουν να πίνουν αμέριμνοι τα ποτά τους …

Ακολουθεί και τρίτος και τέταρτος με τις ίδιες «δηλώσεις» και κατάληξη.

Οι θαμώνες σα να μη τρέχει τίποτε συνεχίζουν να πίνουν αμέριμνοι τα ποτά τους … Ώσπου …

Ακούγονται βαριά δυνατά και σταθερά βήματα … Τη πόρτα του μπάρ τη τσακίζει σχεδόν μια κλωτσιά για να την ανοίξει… Οι θαμώνες σκύβουν το κεφάλι και… περιμένουν τη μοίρα τους … ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να κοιτάξουν καν το πρόσωπο του νεοεισερχόμενου.

Μια τραχιά φωνή τους προστάζει : «Στηθείτε ΟΛΟΙ στο τοίχο και κατεβάστε ΓΡΗΓΟΡΑ βρακιά και παντελόνια !»

Αμέσως υπακούουν. Η συνέχεια είναι η αναμενόμενη ακατάλληλη σκηνή που φαντάζεστε …

Αφού λοιπόν ικανοποιήθηκε και με τον τελευταίο θαμώνα ο Υπερβολικός άντρας με την Υπερβολική τραχιά φωνή, κουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του και φεύγοντας με γρήγορα βήματα τους λεει :

«Επειδή σας συμπάθησα βρε «πατριωτάκια» κάντε τη γρήγορα απ’ εδώ γιατί όπου να’ ναι καταφθάνει κάργα «ερεθισμένος» ο «Αντισυνταγματάρχης Μαγιέλε»» !!!!!!!!!


Γ) Η ΑΠΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ :

Μη γελάσετε πριν σκεφτείτε το εξής :


Πόσοι «Αντισυνταγματάρχες Μαγιέλε» μπαίνουν στη χώρα μας ως ανεξέλεγκτοι – Φαντάσματα λαθρομετανάστες ;

 Όσο για τον μυστηριώδη του ανεκδότου με τη τραχιά φωνή ποιος να είναι άραγε ;

Γιατί πολλοί πολιτικοί «ταγοί» του τόπου μας έχουν τραχιά φωνή και μας «περιποιούνται» ΤΩΡΑ τοιουτοτρόπως του ανεκδότου, αλλά και για τον ερχομό των «Μαγιέλε»….
 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ;

Καταλαβαίνετε τώρα πως το ανέκδοτο θα είναι η χώρα μας όταν αρχίσουν στο μέλλον αυτές οι τραγωδίες τύπου Κονγκό …

 Γιατί τραγωδία είναι «το τώρα» και ο γελοίος τρόπος που αντιδρούν οι πολιτικοί μας .

 Τραγωδία ακόμη είναι «το τώρα» που δεν έχει αρχίσει ήδη να αντιδρά ο Ελληνικός Λαός από εχθές τουλάχιστον.

Εμείς λοιπόν η "Ελλάδα" θα είμαστε το Ανέκδοτο της Ιστορίας στο μέλλον κύριοι και όχι ως κράτος ίσως. Πολλοί...  υποψήφιοι «μαγιέλε» κάθε μέρα μπαίνουν στη χώρα «μέσα σε μας» κατά εκατοντάδες.

Καληνύχτα Ελλάδα.

Από όλο το TEAM APOPSIS.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.