Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αποκλειστικό και Αληθινό : Ο Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε έχει μια ιδιότητα που πιθανόν δεν έχει ο Δικός μας Πρωθυπουργός.



Ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε είναι 86 ετών. Η σύζυγος του 45. Σε μια χώρα όπου ο μέσος όρος ζωής είναι τα 45 έτη ,
Ο Πρόεδρος είναι Μαθουσάλας και η σύζυγος γριά. Του την «έκανε» όμως η κωλόγρια ! Έχει εραστή ! Ή αλλιώς έφαγε γκολ ο Μουγκάμπε ενώ ο δικός μας Παπανδρέου πιάνει ακόμα και τα πέναλτι ! Η αντίδραση του Μουγκάμπε έστω κι αν έφαγε γκολ δεν ήταν να εκβιάσει εκλογές όπως θα έκανε ο δικός μας πρωθυπουργός αν δεν έπιανε το πέναλτι…

Εραστής της κυρίας Μουγκάμπε Είναι ο Πρόεδρος της κεντρικής Τράπεζας της χώρας. Προς το παρόν οι ειδήσεις λένε ότι κρύβεται. Σοφή κίνηση γιατί ο σωματοφύλακας της κυρίας που γνώριζε τη σχέση βρέθηκε όλως τυχαία δηλητηριασμένος.


Η είδηση είναι αληθινή.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε τυχεροί. Και τίμια σύζυγο Πρωθυπουργού έχουμε αλλά και θαυμάσιο τερματοφύλακα Πρωθυπουργό που εκβιάζει για να πιάνει τα πέναλτι.
Όσο για το κέρατο του ΔΝΤ ; Αυτό το τρωει ο Ελληνικός Λαός. Ο Πρωθυπουργός απέκρουσε και αυτό το πέναλτι – κέρατον αναλαμβάνοντας τις «πολιτικές ευθύνες».

Είναι πιθανόν και τυχερός που δεν ζει στη Ζιμπάμπουε γιατί εάν αναλάμβανε εκεί τις «πολιτικές ευθύνες» για το κέρατο του Προέδρου της μάλλον θα κρυβόταν από τώρα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι : Εδώ στην Ελλάδα θα αρχίσει να κρύβεται για τις «πολιτικές του ευθύνες» ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.