Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Μια Νέα Εξωτερική Πολιτική για την Ελλάδα» Το νέο βιβλίο του Β. Μαρεκζίνη.

Τις ανησυχίες, τις αγωνίες αλλά και τις προτάσεις του για τη διεθνή θέση της χώρας, τις εσωτερικές εξελίξεις και την αναγκαιότητα άσκησης μιας νέας εξωτερικής πολιτικής παρουσίασε χθες στο ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία ο ακαδημαϊκός sir Βασίλειος Μαρκεζίνης σε ομιλία του, με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του.

Η ομιλία του γνωστού ακαδημαϊκού πάντοτε πρωτότυπη και ανατρεπτική «ανάγνωση» της ελληνικής πραγματικότητας , ιδίως στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η είσοδος της Ελλάδας στην «εποχή του Μνημονίου». Το νέο βιβλίο του κ. Μαρκεζίνη με τίτλο «Μια Νέα Εξωτερική Πολιτική για την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της βαθμιαίας ανεξαρτητοποίησης της Ε.Ε. από τις ΗΠΑ» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λιβάνη».

Ήδη σε συνέντευξη που έδωσε εχθές το πρωί στη ΝΕΤ φάνηκε το υψηλότατο το επίπεδο του.

Είναι κατάπτυστη ντροπή και απόδειξη πλήρους διαφθοράς για όλο το πολιτικό κατεστημένο που δεν επιχείρησε ποτέ να τον τοποθετήσει σε μια μόνιμη και καίρια θέση τουλάχιστον στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Λίαν συντόμως θα εκθέσουμε τις τελευταίες απόψεις του που δεν είναι και τόσο αισιόδοξες για το μέλλον της Ελλάδας. Καλό θα κάνουν όλοι οι ευπατρίδηδες Έλληνες να διαβάσουν το βιβλίο του….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.