Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αύριο Ο Κορκονέας θα καταδικαστεί μάλλον με μεγάλη ποινή. Άραγε την αξίζει ;

Εδώ στην Ελλάδα απλά πράγματα όποτε άπτονται ειδικά πολιτικών συμφερόντων, και η λύση συνήθως είναι απλή τα αναγάγουμε σε σήριαλ για να μην αποσαφηνιστεί πρώτα η αλήθεια. Επώνυμα από το team apopsis Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια. Γνωρίζουμε ότι θα δεχτούμε επιθέσεις. Να γνωρίζετε πάντως πως εμείς την αλήθεια των πραγματικών περιστατικών ψάχνουμε να βρούμε. Και αν κάποιος με επιστημονικά στοιχεία μας διαψεύσει, θα είμαστε οι πρώτοι που θα αναρτήσουμε το τυχόν λάθος μας.
Η Παρούσα ανάρτηση είναι απλώς μια πρόγευση των μελλοντικών αποκαλύψεων μας, και είναι ΜΟΝΟ ΕΔΩ.

Εχθρός με το ψέμα είναι η ορθή επιστημονική γνωμάτευση.

Αυτό που εξετάζει η Δικαιοσύνη ουσιαστικά τόσο καιρό είναι δύο διαφορετικά σενάρια. (εκλαϊκευτικά) :


Α) Ο Κορκονέας πυροβόλησε σε ευθεία γραμμή με το πλήθος των «διαδηλωτών – συμπλεκομένων» τους με σκοπό να τραυματίσει , πλήξει, ή και σκοτώσει

Β) Μέσα στον πανικό της σφοδρής συμπλοκής, πυροβόλησε προς τα πάνω για εκφοβισμό.

Οι ειδικοί επιστήμονες έτειναν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, παραδόξως στο πρώτο σενάριο.

Γιατί αυθαίρετα ; Γιατί τα μέχρι στιγμής επιστημονικά στοιχεία συνηγορούν υπέρ του δευτέρου !
Ι. Η σφαίρα έπληξε το θύμα αφού ΠΡΩΤΑ εξοστρακίστηκε – εποστρακίστηκε (άρα το μόνο σίγουρο είναι εδώ πως ΑΛΛΑΞΕ πορεία ειδάλλως θα καρφωνόταν και θα έμενε στο πρώτο σημείο επαφής)

ΙΙ. Το Θύμα δέχτηκε τη σφαίρα από τον ώμο (σημείο εισδοχής της). Μετά προχώρησε , πέρασε τη καρδιά και κατέληξε στη σπονδυλική στήλη του θύματος.

Οι επιστήμονες στη δίκη ισχυρίζονται για το πρώτο πως ο εξοστρακισμός – εποστρακισμός ήταν από κάτω προς τα πάνω, άρα σημάδευε στο πλήθος . Σχόλιο : Δεν μάθαμε ποτέ (ούτε εμείς αλλά ούτε και εκείνοι) τις αποστάσεις και το σημείο θύτη – θύματος. Όσοι έχουν τυπικές γνώσεις φυσικής Γυμνασίου μπορούν άφοβα να βγάλουν και αντικειμενικότατα συμπεράσματα για την αξιοπιστία ή μη των γνωματεύσεων τους. Δεδομένου φυσικά πως ΠΟΤΕ δεν κατάφεραν να βρουν το σημείο της πρώτης επαφής της σφαίρας εξοστρακισμού – εποστρακισμού ! Λαμπρά !

Όσο για το δεύτερο τη «πύλη εισόδου», το θύμα έσκυψε και μετά τον εξοστρακισμό – εποστρακισμό εδέχθη τη σφαίρα. Μάλλον η Χολιγουντιανή ταινία “Matrix”(sic) μπορεί να εξηγήσει (έστω και αντίστροφα) το φαινόμενο καλύτερα και από εμάς αλλά και από αυτούς…

Αυτά τα ολίγα εν αναμονή της αποφάσεως.

Να θυμάστε πάντως πως ΠΡΩΤΑ εδώ γραφτήκανε αυτά, και από τα «νέα» που θα προκύψουν σιγά – σιγά από την Ιστορία, από εδώ ήταν η αρχή τους !
Η Ιστορία στη συνέχεια της έχει ακόμα μεγαλύτερο πολιτικό ενδιαφέρον που θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια.

Παραβολικά απλώς ας θυμηθούμε 3 περιστατικά άσχετα με το γεγονός σχετικά με τα μεγάλα επιστημονικά ψεύδη για να απόσυντονίζονται ενίοτε σοβαροί και τίμιοι δικαστές.

1) Υπόθεση Σάμινα (80 νεκροί) : Έφταιγε το πλοίο και όχι ο Ύπαρχος που έπρεπε λόγω βάρδιας να είναι στο τιμόνι αλλά έβλεπε το Ματς Αμβούργο – ΠΑΟ, στο σαλόνι του πλοίου. Πλήθος «επιστημόνων» λέγανε ο καθένας τη δική του «αλήθεια»

2) Μαρφίν Εμπρησμός (3, 1/2 νεκροί) Φταιει ο Ιδιοκτήτης επειδή μια πόρτα και ένα παράθυρο ήταν κλειστά, δεν βρέθηκε και ένας πυροσβεστήρας που έπρεπε να υπάρχει, και φυσικά όχι αυτός που τους έριξε τη μολότωφ και τους έκαψε, γιατί τα πρώτα τα βρήκανε, τον δολοφόνο ακόμα «ψάχνουν» να βρούν.

3) Sea Diamond (0 νεκροί από θαύμα λόγω καλοκαιρίας) Φταιει η λάθος χαρτογράφηση λένε. Δεν φταιει η πορεία του πλοίου δίπλα στα βράχια ως τουριστικό εφέ, έστω κι αν το πλοίο είχε ΔΙΚΗ ΤΟΥ ηλεκτρονική άμεση του βυθού χαρτογράφηση που του έδειχνε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνει και που πάει να τα ρίξει…

Αυτά κοντολογίς είναι τα “reality” σήριαλ της Ελλάδας ! Νομίζετε πως δεν έχουν σχέση ; Αν το νομίζετε δεν χρειάζεται να κάνετε δεύτερο λάθος για να έχετε εσφαλμένη αντίληψη επί της πραγματικότητας. Αυτό αρκεί….

Team Apopsis

2 σχόλια:

  1. προσωπικα θα συμφωνησω με ολα τα case που αναφερεις κι αφου ειμαι το 1ο σχολιο, εκδηλωνω τη συμπαρασταση σε τυχον επιθεσεις που ισως παρατηρηθουν στη συνεχεια.
    Ο Κορκονες πρεπει να τιμωρηθει γιατι ετσι ή αλλιως σκοτωσε εναν ανθρωπο.
    Σκεπτομενος κανεις πολιτικα συμπεραινει πως αν δεν τιμωρηθει θα στιγματιστει οχι μονο το κρατος αλλα και η αστυνομια διαλυοντας την προσπαθεια που κανει να σταθει διπλα κι οχι απεναντι στον πολιτη (ομαδα ΔΙΑΣ κλπ.)
    Ειναι ο Κορκονεας το εξιλαστηριο θυμα; Ισως.
    Οπως και να'χει, πολλες φορες η ιστορια θυσιαζει ανθρωπους ή ιδεες για το κοινωνικο καλο σε συγκεκριμενες εποχες :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "καταχώρηση τσι μέρας" για την Δευτέρα σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η καταχώρηση σου τούτη.
    Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.