Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ; Ή μήπως μας κάνει πραγματικό και κανονικό πόλεμο;

Σιγά την είδηση θα πείτε ! Και όμως δεχόμαστε εισβολή από τη Τουρκία και μας δουλεύουν. Ο μεγαλύτερος θεωρητικός της τέχνης της στρατηγικής Clausewitz έλεγε πως «πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα». Αυτή τη πολιτική – πόλεμο μας κάνουν τώρα. Και έχουμε Ολίγιστους πολιτικούς να ανταποκριθούν στο πόλεμο αυτό. Ο Σαρκοζί έδιωξε έστω και παράνομα Ρομά. Τι νομίζετε ότι θα του κάνουν ; 5, 10, 100 δικαστήρια. Ε και λοιπόν ; Θα πάθει τίποτα η Γαλλία ή θα τους στείλουν πίσω ; Όλοι ξέρουμε την απάντηση.

Όλα τα παρακάτω είναι η απόδειξη του πως μας κάνει κανονικό πόλεμο η Τουρκία με τη Πολιτική της. Εμείς τι περιμένουμε να δούμε ένα Τούρκικο Τανκς να βαράει εναντίον μας στον Εβρο για να θεωρήσουμε ότι μπορεί και να μας κάνει πόλεμο ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καν να το κάνει αυτό. Βάζει μέσα στη χώρα μας όσους μουσουλμάνους θέλει και εν καιρώ θα γίνουμε ένα Μουσουλμανικό Δημοκρατικό κρατικό παρακλάδι της Τουρκίας !


Η τουρκική κυβέρνηση συμφώνησε να δέχεται ετησίως 1.000 αιτήματα επανεισδοχής.
Μπαίνουν 1000 κάθε 3 μέρες (αισιόδοξη εκτίμηση) . Μας δουλεύει η Τουρκία να ή όχι ;
Στο πλαίσιο του διμερούς πρωτοκόλλου, η τουρκική πλευρά συμφώνησε να δέχεται ετησίως τουλάχιστον 1.000 αιτήματα επανεισδοχής, ενώ πλέον θα ενισχυθεί η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα του ασύλου και της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών. Μας δουλεύει η Τουρκία ;
«η Τουρκία αμφισβητεί ότι τα ελληνικά σύνορα στο Αιγαίο είναι και εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ φέρεται να έχει φθάσει στο σημείο να θέσει ακόμη και θέμα αρμοδιότητος της Ελλάδος σε τομείς όπως η έρευνα και η διάσωση». Υπενθυμίζεται ότι η Άγκυρα υποστηρίζει ότι η ευθύνη της για θαλάσσια και αεροπορική έρευνα και διάσωση εκτείνεται σε μια περιοχή που φθάνει περίπου ως το μέσο του Αιγαίου, αδιαφορώντας για διεθνείς ρυθμίσεις που σχετίζονται με το FΙR Αθηνών.

Μας δουλεύει η Τουρκία ;
Η FRΟΝΤΕΧ επιθυμούσε από την αρχή σχεδόν της λειτουργίας της, το 2005, να συνάψει μια επιχειρησιακή συμφωνία με την Τουρκία καθώς το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην περιοχή του Αιγαίου ήταν μεγάλο. Ωστόσο, ήταν η στάση της Άγκυρας ήταν ανένδοτη και δεν επέτρεπε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.
Μας δουλεύει η Τουρκία ;

Εδώ στην Ελλάδα ; Μιλάνε οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πως θα χτίσουμε καλύτερα «Πανδοχεία φιλοξενίας» και πως θα ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ οι (λαθρο)μετανάστες στη κοινωνία. Η λέξη λαθρομετανάστης είναι ΤΑΜΠΟΥ λες και δεν είναι Ελληνική ή υβριστική ! Το θέμα ΛΕΝΕ ΔΕΝ είναι ΕΘΝΙΚΟ αλλά… ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ! Τι κοινοτικό θέμα κα Νταλάρα ; Εμείς τους δεχόμαστε ως Άθλιο Πανδοχείο και οι άλλοι δεν τους δέχονται.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ θα γίνει το πρόβλημα όταν πάψει να είναι ΕΘΝΙΚΟ γιατί δεν θα υπάρχει Ελλάδα κα Νταλάρα με αυτά που κάνετε και λετε.

Δείτε τη συνέντευξη της κοντά στο τέλος του βίντεο.





Μήπως μας δουλεύει και η κα Νταλάρα ;Δέστε εδώ πως τους μαζεύουν οι Λιμενικοί μας στη Σάμο. Από πού ήρθαν κολυμπώντας ; Από την Αίγυπτο ; Σε 5 χρονάκια θα είναι Έλληνες Μουσουλμάνοι πολίτες ! Η Τουρκία φυσικά αρνείται ότι προήλθαν από αυτή.
Μας δουλεύει η Τουρκία ;




Αφήστε δε πως υπάρχουν και έντονες υποψίες πως οι Τουρκικές ακταιωροί μας στέλνουν Λαθρομετανάστες και κατ’ επέκταση σίγουρα πράκτορες τους. Μπάτε σκύλοι αλέστε …
Δείτε αν θέλετε τα βίντεο :








Μας δουλεύει λοιπόν η Τουρκία ή μας έχει κηρύξει εδώ και καιρό πόλεμο που δεν έχουν καν πάρει χαμπάρι, ή κάνουν πως δεν πήραν, οι ολίγιστοι πολιτικοί μας ;

1 σχόλιο:

  1. Φυσικα κ μας δουλευουν κ η Τουρκια κ το Πασοκ κ η Νταλαρα..
    Η Νταλαρα ειχε δηλωσει πως δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες..
    οκ,ΔΕΝ υπαρχουν!θα τους παρεις σπιτι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.