Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«…την ώρα που ο στοματικός έρωτας είναι κοντά στο μηδέν, τότε οδηγούμαστε στην καταστροφή .. » ! Τι να πει κανείς; Γλώσσα λανθάνουσα … και στόμα ορθάνοιχτο…

«Μπέρδεψε τον πληθωρισμό με το... στοματικό σεξ

Τι σχέση έχει ο πληθωρισμός με τον... στοματικό έρωτα; Oση ένα «φροϋδικό σαρδάμ» της Ρασιντά Ντατί στο Canal Plus, που έκανε τον γύρο του κόσμου στο Youtube και στα φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης.
Η 44χρονη Γαλλίδα ευρωβουλευτής, δήμαρχος του 7ου Παρισινού Διαμερίσματος και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του Σαρκοζί, πρόφερε κατά λάθος τον όρο fellation αντί για inflation, σχολιάζοντας την πλεονεξία ξένων επενδυτικών κεφαλαίων: «Oταν βλέπω κάποια funds να επιδιώκουν κέρδη 20% και 25% την ώρα που ο fellation (στοματικό σεξ) είναι κοντά στο μηδέν, τότε οδηγούμαστε στην καταστροφή των επιχειρήσεων», δήλωσε στο ιδιωτικό δίκτυο. Το σαρδάμ έγινε αμέσως είδηση στο BBC και στο Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ το σχετικό βίντεο δέχτηκε 150.000 επισκέψεις στο Youtube σε χρόνο-ρεκόρ.
«Είναι προφανές ότι μου ξέφυγε εν τη ρύμη του λόγου. Αφού όμως όλοι το βρήκαν αστείο, τότε κανένα πρόβλημα», σχολίασε την επομένη η Ντατί σε ραδιοφωνική συνέντευξη.
Η πρώην ευνοούμενη του Σαρκοζί διέπραξε γκάφα και πέρυσι τον Δεκέμβριο στην Ευρωβουλή. Ξεχνώντας ανοιχτό το μικρόφωνο, είπε στον διπλανό της ότι «δεν αντέχει άλλο στις Βρυξέλλες και θα την πιάσει τρέλα πριν από τη λήξη της θητείας της». Ηταν ένα έμμεσο «καρφί» στον Σαρκοζί για τον παραγκωνισμό της.
Η μαροκινής καταγωγής πρώην υπουργός απομακρύνθηκε από τον κύκλο του Σαρκοζί μετά την είσοδο της Κάρλα Μπρούνι στη ζωή του, ενώ προκάλεσε αρνητικά σχόλια όταν επέστρεψε στο υπουργικό γραφείο πέντε μέρες μετά τη γέννα του μοναδικού παιδιού της. Ποτέ εξάλλου δεν αποκάλυψε τον πατέρα, αφήνοντας να σέρνονται διάφορες φήμες.»

Πηγή : http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.