Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Κομουνισμός είναι πολιτικό δόγμα και το Ισλάμ είναι θρησκεία. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !

Την αλήθεια θα τη βρείτε ΜΟΝΟ εδώ :

Έχει αποδειχθεί Ιστορικά πως κάθε φορά που λίγοι άνθρωποι αποχτούν εξουσία και δύναμη πάνω σε πολλούς , οι άνθρωποι αυτοί, στηρίζονται σε μια δεισιδαιμονία που τρέφουν οι πολλοί. Π.χ. Οι ιερείς της Αιγύπτου είχαν ανακαλύψει τον τρόπο να προβλέπουν τις εκλείψεις. Έτσι τρομοκρατούσαν τη μάζα και την είχαν πάντα υπό την εξουσία τους ….

Η Δομή της κάθε θρησκείας καταρχάς είναι απλή : Η κυρίαρχη Φυλή, Ο Προφήτης, Η Προφητεία, ο «θρησκευτικός αγώνας» και τέλος η Θρησκευτική Εσχατολογία της

Ας εξετάσουμε σοβαρά τώρα τη παρακάτω σύγκριση : (Α) Κομουνισμός (Β) Ισλαμισμός


Α1) Η κυρίαρχη Φυλή –λαός –ομάδα : Οι προλετάριοι Β1) Η κυρίαρχη φυλή –λαός - ομάδα : Οι μουσουλμάνοι

Α2) Ο Προφήτης : Καρλ Μάρξ και συνεργάτες Β2) Ο Προφήτης : Ο Μωάμεθ

Α3) Η Προφητεία : Το προτσές των πραγμάτων που οδηγεί στη νίκη των προλετάριων.Β3) Η Προφητεία : Η ημέρα της Τελικής Κρίσης, κατά την οποία όλοι οι άνθρωποι θα κριθούν και θα καθοριστεί τελικά ποιοι θα πάνε στην Κόλαση και ποιοι στον Παράδεισο.

Α4) Ο Θρησκευτικός αγώνας : Προλετάριοι όλων των λαών ενωθείτε, επανάσταση του προλεταριάτουΒ4) Ο Θρησκευτικός αγώνας : Κάθε μουσουλμάνος που σκοτώνεται για την Αληθινή Πίστη στο Ισλάμ πηγαίνει κατευθείαν στο παράδεισο με τα ουρί του (Πεντάμορφες καλλονές - για αποκλειστική του χρήση ; - ). Δεν είναι επί του παρόντος να σχολιάσουμε με τι μοιάζει ο μουσουλμανικός παράδεισος…

Α5) Θρησκευτική Εσχατολογία : Η Τελική νίκη των προλετάριων η αταξική κοινωνία – Κοσμικός Παράδεισος.Β5) Θρησκευτική Εσχατολογία : Μετά την Τελική Κρίση οι δίκαιοι θα καταλήξουν στον Παράδεισο, ενώ οι άδικοι και οι άπιστοι θα ριχθούν στη φωτιά της Κόλασης. Κανείς δεν θα ξεφύγει απ’ τη δικαιοσύνη αυτή, αφού για κάθε ψυχή υπάρχει ένας φύλακας που την παρακολουθεί.

Προσέξτε τώρα το εξής :

Ι) Ο Κομμουνισμός είναι Πολιτική Κοσμοθεωρία αλλά λειτουργεί και με όλα τα χαρακτηριστικά της θρησκείας ! Τόπος και τρόπος λατρείας των «πιστών» το Κόμμα.
ΙΙ) Ο Ισλαμισμός ακριβώς το αντίθετο : Είναι θρησκεία αλλά έχει Αμιγώς και τα χαρακτηριστικά της Πολιτικής Κοσμοθεωρίας.

Αντιλαμβάνεστε τώρα π.χ. πως ο όρος Χριστιανοκομουνιστής ανήκει σε αφελείς ή σε επικίνδυνους λαϊκιστές;
Θέλετε την αλήθεια ; Είναι μια από τα ίδια κύριοι…

Θα μπορούσε κάποιος να σκιαγραφήσει ακόμα και τον Χριστανισμό ή ναζισμό έτσι.
Ο Ναζισμός ταιριάζει γάντι. Κάντε τους ανάλογους περί Άριας φυλής συνειρμούς.


Ο Χριστιανισμός όμως, είναι θρησκεία – κοσμοθεωρία που λεει, κοντολογίς, ΣΦΑΧΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ; (αυτά που λεει ΕΥΘΕΩΣ το Ισλάμ).

Αντιθέτως είναι θρησκεία ανοχής, αγάπης και ταπεινότητας.

Αυτό το πνεύμα είναι όμως ΤΩΡΑ που θα μας φαει …
Η ανοχή στη παρούσα εισβολή είναι και η αυτοκτονία μας.


Τη στιγμή αυτή δεχόμαστε Ισλαμική εισβολή με τη λαθρομετανάστευση. Δεν μπαίνουν με Τανκς και κανόνια.
Μπαίνουν επειδή έχουμε πολλούς ενσυνείδητους (πιθανόν Χριστιανοκομουνιστές) προδότες σε καίριες θέσεις.

Αυτό είναι γεγονός.

Ως επίλογος…

Απευθυνόμαστε στους Ιδεολόγους Κομουνιστές στον Ελλαδικό χώρο : Η δική σας θεωρία στη πράξη κινδυνεύει από αυτό το μαζικό κύμα εισβολής Ισλαμικής Λαθρομετανάστευσης. Θα σφάξουν απλώς ημάς και υμάς. Σώφρον είναι να ενωθείτε και εσείς αν μη τι άλλο στις φωνές διαμαρτυρίας εναντίον του. Έτσι θα υπάρχει ελπίδα και για τη ζωή σας αλλά και μακροπρόθεσμα ελπίδα για τη δική σας κοσμοθεωρία.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TEAM APOPSIS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.