Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ; Εμείς στο σπίτι μας ; οι στρατιώτες στα σύνορα ; ή οι Τούρκοι στα δικά τους ;

Οι μεταναστευτικές ροές είναι τεράστιες. Εκατοντάδες εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Οι λόγοι που φεύγουν από τις παρτίδες τους είναι γνωστοί :

Η υπεργεννητικότητα που αυξάνει την φτώχια, οι εμφύλιες συρράξεις όπου φυλές μάχονται για την εξουσία και την εξολόθρευση του ηττημένου, θρησκευτικοί πόλεμοι όπου οι μουσουλμάνοι σκοτώνονται μεταξύ τους ή προσπαθούν να σφάξουν τους αλλόθρησκους.

Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες κοιτάξουν το φαινόμενο είτε με ανθρωπιστικές ιδέες όταν αυτό αφορά τους άλλους, είτε με φόβο, όταν αφορά τους ίδιους.

Ακόμα και οι ποιο αφελείς αντιλαμβάνονται ότι είναι αδύνατο αυτά όλα τα εκατομμύρια να έρθουν , να ενσωματωθούν και τελικά όλοι μαζί να ευτυχίσουμε.

Είναι αδύνατο γιατί οι μετανάστες δεν θέλουν να αλλάξουν αυτά που τους έκαναν να φύγουν, δηλαδή η υπεργεννητικότητα, ο θρησκευτικός φανατισμός και οι «καμένες» οικονομικά πατρίδες τους (λετε να «κάψουν» και τη δικιά μας Πατρίδα ;)

Όλοι θέτουν το ερώτημα τι μπορεί να γίνει , τι πρέπει να γίνει και κυρίως πως θα γίνει.


Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να τους σταματήσουμε αλλά ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και η ευαισθησία μας δεν μας επιτρέπουν να φυλούμε τα σύνορα με την χρήση των οπλών. Καλό και κομψό θα ήταν να τους πυροβολούν οι άλλοι… Έτσι λόγω του ότι «οι άλλοι» δεν ρίχνουν, κυρίως η Ελλάδα γεμίζει από τους «σύγχρονους αθλίους».

Όταν όμως αυτοί φτάσουν μέσα στο σπίτι μας (πάντα ψάχνοντας για μια καλύτερη ζωή) τότε θα αναγκαστούμε εμείς να πυροβολήσουμε υποκαθιστώντας το κράτος και θέτοντες μας κατηγορούμενους για παράβαση του νόμου.
Τελικά το πρόβλημα παραμένει και με την αύξηση της εγκληματικότητας ζητάει επίμονα απάντηση
Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε


ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ :
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ή ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ;
 
Team apopsis Ερμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.