Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Το ποντίκι που βρυχάται ή αλλιώς έχει και το Λουξεμβούργο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα φτάσει σε λίγο να κάνει και πόλεμο το Λουξεμβούργο στη Γαλλία ; Ήδη την έχει βάλει υπό «επιτήρηση». Κάθε πρωί που σηκώνεται ο Σαρκοζί, πηγαίνει και στέκεται και κοιτά τον τοίχο για μισή ώρα. Θα του το έχει επιβάλλει μάλλον ως τιμωρία η κ. Ρέντιγκ. Ιδού η μεγάλη είδηση αλλά και οι απόψεις μιας μεγάλης προσωπικότητας που θα αλλάξει την Ιστορία της Ευρώπης :


"Συνέχεια στην κόντρα με Σαρκοζί
Οι Ρομά δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια τάξη, επιμένει η Ρέντινγκ
«Η Γαλλία παραμένει υπό επιτήρηση» δήλωσε η Β.Ρέντινγκ




Εμμένει στις δηλώσεις της υπέρ των Ρομά και κατά της γαλλικής κυβέρνησης η Ευρωπαία επίτροπος αρμόδια για τη Δικαιοσύνη Βίβιαν Ρέντινγκ, καθώς σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Le Monde υποστηρίζει ότι το να ζει κάποιος σε ένα παράνομο καταυλισμό δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια τάξη.


«Κατά τη γνώμη μου όχι» απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν, αυτοί που ζούν σε παράνομους καταυλισμούς και κυκλοφορούν στους δρόμους, είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη.

«Επιμένω στην άποψή μου» ανέφερε, προσθέτοντας: «Δεν λυπάμαι και πολύ περισσότερο δεν έχω λόγο να ζητήσω συγγνώμη» για την έντονη διαφωνία μου με το Παρίσι σχετικά με το ζήτημα των Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία διέλυσε εκατοντάδες παράνομους καταυλισμούς Ρομά προσφάτως οι οποίοι αποτελούν μια μειονότητα στη χώρα περίπου 10 -12εκαοτμμυρίων ατόμων και τους έστειλε πίσω στις χώρες καταγωγής τους (Ρουμανία και Βουλγαρία), προκαλώντας την έντονη αντίδραση και σοβαρούς φραστικούς διαξιφισμούς της κ. Ρέντινγκ με το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

«Η Γαλλία παραμένει υπό επιτήρηση. Εξακολουθούμε να μελετούμε τα ζητήματα αυτά με πολύ μεγάλη προσοχή και θα τα αποστείλουμε στις γαλλικές αρχές» προειδοποίησε η κ. Ρέντινγκ στη συνέντευξή της."

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231065291


Σχόλιο :

Είπε : «Κατά τη γνώμη μου όχι» απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν, αυτοί που ζούν σε παράνομους καταυλισμούς και κυκλοφορούν στους δρόμους, είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη.»

Να ανοίξουμε όλες τις φυλακές του κόσμου να στείλουμε τους πρώην κρατουμένους σε παράνομους καταυλισμούς και έτσι ούτε και αυτοί θα αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια τάξη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.