Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γιατί σχεδόν Όλοι τους θυμούνται μόνο προεκλογικά τους Λαθρομετανάστες ;

Πριν ένα μήνα η κυρίαρχη λέξη στα ΜΜΕ ήταν μη νόμιμοι μετανάστες. Τώρα ακούγεται η λέξη Λαθρομετανάστης. Μετά από τις εκλογές θα γυρίσουμε στα ίδια και χειρότερα. Δείτε τα περιστατικά και κρίνετε εσείς :


Ο κ. Παπουτσής είπε ότι ΘΑ λύσει το πρόβλημα. Βέβαια αντί να επικαλεστεί τη βοήθεια του μνημονίου επικαλέστηκε τη Φρόντεξ σαν να ήταν το νέο Του μπο φλό της Ελλάδας.


Μετά τι σύμπτωση ! Εμφανίστηκε ως βοηθός ψηφοσυλέκτης του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ερντογάν ! Μας παρουσιάζουν τώρα περίπου μια εικόνα ότι λύνονται τα Ελληνοτουρκικά, προεκλογικά ! Επικίνδυνες διαβουλεύσεις από επικίνδυνες κυβερνήσεις.


Μετά τελείως συμπτωματικά μας παραιτήθηκε 2 βδομάδες πριν τις εκλογές και η κ. Δραγώνα. Πολλές οι συμπτώσεις…

Άλλη σύμπτωση ήταν πως τα μεγάλα κανάλια άρχισαν να παραδέχονται πως οι κάτοικοι του Α. Παντελεήμονα δεν είναι όλοι μέλη της Κου Κλουξ Κλάν ! ( Το ότι έπεσαν αυγά και γιαούρτια αυτό δεν ήταν σύμπτωση, ήταν αναμενόμενο, απορίας άξιον είναι γιατί πήγανε…)

Ανοίξτε τώρα τις φιλοκυβερνητικές φυλλάδες…. ΟΛΕΣ κάτι αισιόδοξο γράφουν για τη (λαθρο)μετανάστευση. Περιμένετε να γράφουν και μετά τις εκλογές ; Περιμένετε να κάνουν τίποτα καλύτερο μετά τις εκλογές ;


Σήμερα θα μας πει ο κ. Παπανδρέου εκτός από τα θετικά της μεσογειακής διατροφής ότι δεν θα παρθούν σκληρότερα μέτρα . Μετά τις εκλογές θα μας πει πως δεν τον είχαν ενημερώσει σωστά και θα ξαναβάλει το πιστόλι εκεί όπου πραγματικά μας μπήκε ( Πάντως τραπέζι δεν ήταν).


Σταμάτησαν και κάπως να μιλάνε για τις παράγκες εισδοχής Νεοελλήνων Αφρικανών. Μετά θα δείτε ντελίριο νέων τέτοιων δηλώσεων.

Η Ακτιβίστρια Αλ Σαλέχ σα να εξαφανίστηκε. Τη στείλανε πιθανόν στο Χάρβαρντ για να μάθει, εξόν των Αραβικών, ξένες γλώσσες.


Σε λίγο θα πιστέψουμε πως το ΠΑΣΟΚ έχει νεφελίμ. Μια εμφανίζονται και τα βλέπουμε μόνο εμείς οι αφελείς και μια εξαφανίζονται λες και τα κατάπιε η Γη.


Γι’αυτό και επιμένουμε… Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι πάνω βλέπετε μια από τις απαγορευμένες φωτογραφίες κ. Μενεγάκη ψηφίστε ΠΑΣΟΚ.


Το μέγεθος και η ποιότητα της απάτης ίδια είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.