Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ : Ακόμα και οι Χιλιανοί δεν έχουν τόση διαφθορά. Αλλά απλά διαφορά ποιότητας από εμάς .


Το να ομιλείτε στην Βουλή για υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, ενώ ταυτοχρόνως να προσπαθείτε να ξεχάσετε ότι μιλάτε ιδιωτικώς με έτερους αρχηγούς κρατών απαξιώτικα για τη χώρα σας, διόλου δεν ωφελεί εθνικά ή έστω ατομικά την εικόνα σας.

Πιστέψτε με κύριε πρόεδρε , ότι ειδικά ούτε και στον «μέσο πολίτη», οι αναλαμπές των ευφυολογημάτων σας στην Βουλή δεν εκτιμούνται από την πνευματική ευταξία ούτων των βιοπαλαιστών ωτακουστών. Καταρχάς ΔΕΝ αναβαθμίζεται ουσιαστικά η οικονομική εν γένει κατάσταση των .


Είναι καλό να πατάξετε την διαφθορά αλλά όχι με την φθορά αλλά με την διείσδυση υγιών κυττάρων σε οργανισμούς πάσχοντες από χρόνια συλλεκτοποίηση σκουπιδιών.

Εννοώ ότι να τοποθετήσετε υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους εκεί όπου πάσχει η δημόσια διοίκηση. Όμως με στόχο και προοπτική όχι χάριν βασανισμού και εκμαυλισμού αυτών από τους υπόλοιπους.

Επιτέλους πράξτε κάτι ωφέλιμο για τον τόπο. Αποφασίστε ένα ταξίδι (σας αρέσει άλλωστε η ιδέα του ταξιδιού), ομαδικό με υποχρεωτική λιτή όμως συμμετοχή του συνόλου του Υπουργικού συμβουλίου και μεταβείτε στην Χιλή. Όχι βέβαια με κρουαζιερόπλοιο επειδή ο αριθμός των τυχόν αναρίθμητων οσφυοκαμπτών δεν ευνοεί την Εθνική μας οικονομία

Αναζητήστε τον ομόλογό σας ρωτήστε τον πώς κατάφερε και έσωσε – ένωσε ένα έθνος με την σωτηρία 33 μόνο μεταλλωρύχων .

Η απάντηση είναι απλή. Τόσο λογική που δεν εισχωρεί σε «αμερικάνικο» μυαλό. Δηλαδή ενώνεις το έθνος όχι χάριν του χρήματος αλλά χάριν της σωτηρίας της αξιοπρέπειας των πολιτών .Οι Χιλιανοί έσωσαν την αξιοπρέπεια τους και μετά τους μεταλλωρύχους .Αυτό είναι μία μικρή αλλά πικρή πραγματικότητα για μας .

Ρωτήστε κύριε Πρωθυπουργέ .Θα δείτε την διαφορά ότι εκεί δεν έχουν τόση διαφθορά αλλά αναλογικώς διαφορά ποιότητας από εμάς .

Καλή σας ημέρα κύριε οιονεί διαβουλευτά .


Από το Team apopsis : Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.