Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ… Μία παράκληση : Μην ανακοινώνετε τις επενδύσεις σας !

«Τούτο διότι φοβάμαι, μας έχουν αντιληφθεί οι του εξωτερικού επενδυτές και παρότι δεν είναι δια - κατεχόμενοι από Χριστιανικά αισθήματα ,αποφεύγουν την Ελλάδα ,ως ο Διάβολος το Λιβάνι. Μάλιστα δε, εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει καν επένδυση στα σκαριά σε περιοχή Λιβάνι ώστε να εγκλωβιστεί εκεί ο Σατανάς και να τελειώνουμε με την φαυλότητα»

Κύριε Πρωθυπουργέ…

Δεν θα είχε νόημα μία διαβούλευση για τον Αστακό, θα είχε όμως για τον αστακό αν συνδέεται με μακαρόνια .
Θα είχε όμως ενδιαφέρον να ρωτήσουμε ποιοι λόγοι οδήγησαν σε ατραπό τις περί και βοής επενδύσεις στον Αστακό. Διότι άλλως μετέτρεψαν τον Αστακό σε αχινό ,ούτως ειπείν σε γαστρονομική κλίμακα.

Οι ισχυρισμοί περί μη σοβαρότητας των εταιριών ,κατ'αποκλεισμό της ισχύος του αυτού επιχειρήματος και για το δημόσιο, δεν ευσταθεί .Δεν ευσταθεί διότι αν πράγματι συμβαίνει ,τότε πώς είναι δυνατόν να επελέγησαν ως τοιούτοι, σοβαροί από ομοίως σοβαρούς δημόσιους υπαλλήλους του αυστηρού σε ελέγχους Έλληνες Δημόσιους υπαλλήλους .? Κατ'αποτέλεσμα δηλαδή μάλλον η προβολή του επιχειρήματος καταρρέει αυτομάτως και άνευ ανταλλαγής άλλων επιχειρημάτων .

Αν δε η κατάπτωση αυτή ,συνοδευτεί απο αντίστοιχη κατάρρευση της επένδυσης και στο Ελληνικό ,τότε το ανωτέρω επιχείρημα θα ισχύει αλλά με αντίστροφη φορά αυτήν την φορά. Ήτοι δεν θα είμαστε εμεις οι σοβαροί .!

Κύριε Πρωθυπουργέ Μία παράκληση .

Μην ανακοινώνετε τις επενδύσεις σας, όσο σημαντικές και αν είναι διότι προκαλούν αρνητικές συνέπειες όχι κατά την κατάρρευσή των αλλά ήδη κατά την ανακοίνωσή των .

Τούτο διότι φοβάμαι ,μας έχουν αντιληφθεί οι του εξωτερικού επενδυτές και παρότι δεν είναι δια κατεχόμενοι απο Χριστιανικά αισθήματα ,αποφεύγουν την Ελλάδα ,ως ο Διάβολος το Λιβάνι.

Μάλιστα δε ,εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει καν επένδυση στα σκαριά σε περιοχή Λιβάνι ώστε να εγκλωβιστεί εκεί ο Σατανάς και να τελειώνουμε με την φαυλότητα .

Σας εύχομαι ένα επενδυτικά πρόσφορο Σαββατοκύριακο .

ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

TEAM APOPSIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.